Gratis kurs för trötta mammor som vill må bättre och bli piggare. Här får du lära dig de sju viktiga faktorerna för att förbättra din hälsa.

Är du trött på att vara trött? Trött på att inte orka vara den där supermamman? Trött på att inte orka göra det du vill?

Är du stressad?

Sover du dåligt?

Har du PMS?

Är du beroende av kaffe?

Om det är något som stämmer in på dig, så vill jag verkligen rekommendera den här kursen.

Ge dig själv möjligheten att må bättre. Du förtjänar det!

Hej!

Det är jag som är Karin. Efter att jag fick mitt andra barn hamnade jag själv i en hjärndimma och kände inte att jag räckte inte till. Jag kände mig deppig och trött. Efter mycket efterforskande, som bl.a. ledde till en certifiering som funktionsmedicinsk behandlare, så lyckades jag återfå min ork och optimera hela min livsstil.

Även fast jag alltid levt väldigt hälsosamt, ätit vad jag tyckte var bra och tränat mycket, så hjälpte inte det mot det här. Det krävdes nya medel. Nu vill jag dela med mig av den här kunskapen till just dig och hjälpa dig komma ur din hjärndimma och att bli en piggare mamma med mer ork till dig själv, din familj och det du tycker är viktigt.

Du slipper alltså gå den långa vägen med informationssökande som jag gjorde. Jag har sammanfattat det viktigaste jag lärt mig här till dig, så att du kan nå målet mycket snabbare. Jag skulle önskat att jag själv hade fått gå den här kursen när jag var djupt inne i hjärndimman. 


Om du har några frågor om kursen så är du välkommen att kontakta mig på: [email protected]


Anmäl dig till Gratiskursen

FREE

Gratiskurs

Ta chansen och bli en piggare mamma

Lär dig vad du kan göra själv för att förbättra din hälsa.